‘'Benzini nerden bulduk Faik!..''

‘

Erdek'li, Faik Barut'un 3. İntihar girişimi de sonuçsuz kaldı.

Erdek’te yaşayan Fail Barut(60) Üçüncü intihar girişimi de başarısız oldu.

Erdek’li Faik Barut geçtiğimiz yaz marinadan bindiği tekne ile Tavşan adasına gitmiş, burada kendini körfezin karanlık sularına bırakmıştı. O tarihlerde İstanbul’dan açılan deniz bisikleti kayıplarını aramakta olan SAS komandoları tarafından Martı kayalıklarında kurtarılan Faik Barut, yine güz başında bu kez feribot iskelesinde beline taş bağlayarak kendini denize atmış, burada da gemiciler tarafından kurtarılmıştı.

Erdek’te bugün akşam saatlerinde seyyar el arabası ile Cumhuriyet alanına gelen Faik Barut(60) arabasında getirdiği bir teneke benzini üzerine dökerek kendini yakmak istedi.

Polis ekipleri ve bazı vatandaşların yardımı ile süre gelen ikna operasyonu, ön plandan lafa tutularak arkasından yaklaşılmak sureti ile etkisiz hale getirildi.

Bu arada iki kez çakmağı ateş almayan Faik Barut, tesadüfen yanmaktan kurtulurken, İtfaiye ekipleri de her şeye rağmen olay ve gelişmeleri yakından izleyip, İntihar girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması ardından benzinli alanı yıkayarak temizledi.

Faik Barut(60) isimli vatandaşın atik polis tarafından karga tulumba yakalanması ile sonuçsuz kalan 3. İntihar girişimi ardından çıkarıldığı Erdek Devlet Hastanesi tarafından, Psikolojik tedavi almak üzere Bandırma Devlet hastanesine sevk edildi.

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false